Amcli

Sint Barbara

 

Naar jaarlijkse gewoonte vieren wij ook dit jaar op 02 december ons Santa-Barbarafeest. Dit jaarlijks feest is ook ons ledenfeest.
1. In de voormiddag is er de gelegenheid om de lidkaarten te vernieuwen. De nieuwe lidkaart AMCLI 2023 wordt u overhandigd.
2. Wij nodigen wij u van harte uit op ons jaarlijks mooie en warme ONTBIJT-SAMENZIJN! Met spek en eiren, lekkere broodjes, uitgekozen beleg, en warme dranken!!

Tot zaterdag 2/12
Ons programma van 02 december ziet er als volgt uit:
- Vanaf 08.30 uur - gratis lekker en uitgebreid ontbijt voor de leden.
- Om 10.00 uur - herdenking van de afgestorven mijnwerkers en familie in de kerk.
- Zorg dat jullie daarbij zijn. OOK WELKOM in de kerk – En denk terug aan familie en kennissen zijn +.
Voor onze leden is het ontbijt gratis 
– de niet-leden betalen 10 euro p/p of kopen een lidkaart OOK voor de som van 10 euro en geniet van de voordelen van het lidmaatschap.

Aandacht, Aandacht, Aandacht --- SANTA BARBARA ……. Aandacht Aandacht
Goede vrienden, gelieve aub uw aanwezigheid te melden aan Antonio Ventura of Pino Falsone of François Didden of Claudia of Johan Beliën of Magda Cestari. 

Sinterklaas: 30 november 2022

“Zie ginds komt de stoomboot – op 06 december ” in het wijkcentrum 

 Sinterklaas: 30 november 2022
 “Zie ginds komt de stoomboot – op 06 december ” in het wijkcentrum

 AANDACHT …. AANDACHT …..
 De Sint heeft aan het wijkcentrum laten weten dat hij dit jaar op woensdag 06 december naar het Wijkcentrum van Lindeman zal komen.
 Hij wist ook te zeggen: 
“Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe!!”.

 Nachtmis – Kerstviering in de kerk van Lindeman

 AANDACHT - - - AANDACHT --- AANDACHT
 Op 24 december – Kerstavond – om 23.00 

 

Samana:

Het bestuur van OC La Baracca heeft in samenspraak met het bestuur van UP Montesilvano beslist van de aandacht te verscherpen voor de eenzamen en de langdurig zieken in de wijk.
De kerk van Lindeman zal in samenspraak met alle verenigingen van La Baracca hier het voortouw nemen. Deze maand zal er een officiële startvergadering georganiseerd worden in samenwerking met Samana. 

Umbrië reis:

Op vraag van verschillende mensen wil het bestuur van ARULEF – Umbrië een reis organiseren naar het mooie Umbrië. Om geen onnodig werk te moeten doen en om geen tijd te verliezen, vraagt het bestuur of er nog geïnteresseerden zijn die graag het mooie UMBRIË willen bezoeken. Het bestuur van Arulef wil graag voor u deze reis organiseren in het najaar eind september/oktober.
Wanneer u interesse hebt en kandidaat bent om mee te gaan dan vragen wij van eerst u als kandidaat aan te melden bij Antonio Ventura: telefoon 0475/596420 of via Email: antonio.ventura@telenet.be Wanneer er voldoende kandidaten zijn (ongeveer 40) dan zal deze prachtige reis georganiseerd worden. Meld je aan. Je gaat er absoluut geen spijt van krijgen. Lees meer...