Amcli

Info

1 Moederdag 2019 – Festa della Mamma!

Hallo, hallo, hallo, aandacht, aandacht, aandacht,….Ook dit jaar staan we als bestuur van La Baracca op 12 mei klaar om onze lieve mamma’s te vieren. Na de zondagsmis in de kerk van Lindeman zal er weer een heerlijke tafel met versnaperingen gedekt staan te ere van onze Lieve Moeders.

Een bloemetje, een lekker stukje cake, een mooie roos en met in de hand een glaasje bubbels……. vergeten we vandaag even al onze trubbels.

Lieve moeders, wij nodigen u allemaal van harte uit onder het afdak van La Baracca om samen met de verschillende verenigingen van La Baracca (Zaalvoetbal La Baracca (ZVC) ANCRI, AMCLI, de Kerk, ARULEF) moederdag te komen vieren.

Voor de vaders is er natuurlijk ook een glaasje en een hapje…. MAAR……..de mooie rode roos, die is alleen voor onze lieve moeders bestemd.

4 Ongelooflijk mooi Kerstpromsconcert in de Lindemankerk op 14 december 2019.

Wij doen nu reeds een aankondiging van ons UNIEKE en nooit geziene kerstconcert dat zal plaatsvinden op 14 december in de Lindemankerk. Met solisten, met koor, gedragen door de Harmonie, met zowel moderne en klassieke muziek, met klank en licht om van te snoepen. Zorg dat je erbij bent. Er is maar plaats voor 300 personen.

Met dank aan al de mensen die zich hiervoor inschakelen.

In onze volgende Nieuwsbrief 47 “Autunno” krijgt u hierover meer informatie.

La Baracca presenteert: 
"Kerstpromsconcert 2019" om 19.00 uur in de Lindemankerk. 
Met sfeervolle kerkmarkt aan La Baracca.

kerstconcert 2018

5 Reis naar Auschwitz en Birkenau van 23 tot 27 september 2020

Door de grote vraag richten wij in 2020 nog een boeiende reis in naar POLEN. Meer informatie in volgende nieuwsbrief.
Programma

Op woensdag 23 september om 20.00 uur vertrekt de bus aan la Baracca richting Polen.

Na een nachtrust is er op 24 september in de morgen een ontbijt en daarna tijdens de middag en namiddag een uitstap in Czestochowa = het Lourdes van de vroegere Oostbloklanden  (Zwarte Madonna).

Na deze uitstap rijden we verder naar Wieliczka, in de omgeving van Krakow, naar ons Hotel voor kamer en avondeten.

Op vrijdag 25 september vertrekken we ’s morgens naar Auschwitz – Birkenau met eenoponthoud in Wadowice, de geboorteplaats van Paus Johannes Paulus II.

Op zaterdag 26 september staan de  zoutmijnen van Wieliczka en de stad Krakow op het programma. Na het avondeten is er een gezellige folkloreavond met gerechten uit de Poolse keuken. Daarna gezellig samenzijn met muziek en zang. 

Op zondag 27 september vertrekken we huiswaarts. We komen aan ongeveer 24.00 uur.

6 AMCLI organiseert op zondag 23 juni 2019

Feestuitstap naar Thorn

”Het witte stadje van de Dames”

Met ’s avonds REUZE BBQ aan de vijvers HEIOORD te Ittervoort.

Het busvervoer is gratis voor onze AMCLI- leden.

De niet-leden betalen 10 euro voor het busvervoer – Zij ontvangen daarna een lidkaart van de vereniging AMCLI.

  • Vertrek om 14.00 uur aan La Baracca.
  • Ankomst 15.00 uur in Thorn.
  • Verkennen v/h stadje en gezellig terrassen.
  • Vrij wandeling naar de Loretokapel (kopie v. Mariakapel in Loreto - Italië)
  • 17.00 uur vertrek naar vijvers "Heioord in Ittervoort"
  • 17.30 uur  Reuze BBQ en "Livemuziek met Pino en Sebastiano"

Inlichtingen: Tony 0475/596420 – Pino 0479/594032 – François 0479/690277 – La Bottega di Dora

Luidspreker7. Grandioos Umbriëfeest op 28 september 2019 om 19.00 uur in “La Baracca

Na het groot succes van vorig jaar nodigt het bestuur van ARULEF ook dit jaar, u allen uit, op dit geweldig eetfestijn met antipasto van ‘s werelds beste charcuterie van Norcia!             

 

MENU:
Salami

1. Antipasto misto Umbrië     
Carré di Maiale al Forno con uvetta e pinoli 

Patate al forno e insalata 

 3. Dessert: Tiramisu e panna cotta

Cantucci con vino santo                             

Prijs = 25€ p/p   en Kinderen - 12 jaar = 12,50€
Gelieve in te schrijven voor 25 september 2019

Een avond om nooit te vergeten!! 

Muzieknoten

Met Live muziek : ! Sebastiano en Giulio ! 

Zorg dat je erbij bent!! 
 

Voor inlichtingen en inschrijvingen: Tony Ventura  0475/596420  -  Tamara Ventura 0468/131409 -  Gilberta Ventura 0472/066454, Loriana Pasqualoni 0479/304441–- in La Bottega di Dora en in La Baracca.

8. Over La Baracca

La Baracca-LindemanDe Baracca draait op volle toeren. Het is er gezellig, lekker en er heerst een sfeer van een optimale gastvrijheid. De Broodjeskaart is een succes. Hoe kan dat ook anders ! Heb je al eens en broodjes van La Baracca gegeten ? Doen !!

Heel lekker en dat komt omdat het, het belangrijkste ingrediënt een cocktail is van herlijkheid en vriendschap: "Een sausje Baracca!"
Ook de weekendsuggesties doen het uitstend. U kan op het suggestiebord lezen wat de pot ieder weekend schaft. Ook hiet geeft "het sausje Baracca" de final touch, de sublieme en exclieve smaak aan verschillende gerechten.

En .... goede vrienden ..... Het wordt zomer. Het teras met speeltuin nodigt groot en klein, jong en oud uit om te komen genieten van de heerlijke drankje met Italiaanse toets.

Wij zien aan het klantenpotentieel dat de gasten, de bezoekers tevreden zijn. Een goede en vriendelijke service dat wordt doorverteld. DUS: er is altijd een goede reden om naar La Baracca te komen.

Welkom en veel groetjen van Claudia, Davide, het personeel en het bestuur van La Baracca.

9. AMCLI is fier op haar website: www.amcli.be 
               Un bel prodotto da Etneo Cosimo

Goede vrienden La Bararaca Lindeman gonst van de activiteieten. Een heus jaarprogramma zorgt van heel wat sociale, culturele en vooral mens-ontmoetende-actieviteiten. In onze seizoensnieuwsbrief vinden jullie vooruit- en terugblikken van onze activiteiten en gebeurtenissen. Sinds enkele tijd kunnen jullie ook terecht op onze website voor informatie en allerlei nieuws. Je kan op onze website ook terug alles herbeleven aan de hand van de mooie foto's gemaakt door onze huisfotograaf Etneo Cosimo is ook de ontwerper van onze mooie website. 

Waarvoor veel dank en gelukwensen !!
De website is een creatie vanuit de AMCLI-vereniging met uiteraard een verbinding naar alle aangesloten verengingen van La Baracca: de kerk, ANCRI, ARULEF, ZVC-La Baracca/futsalteam Houthalen-La Baracca. Wij proberen op de maat van onze seizoensnieuws onze website actueel te houden.                          www.amcli.be