Amcli

Info

                    Dikke proficiat aan de directeur en het personeel van Feniks/Acli vanwege het bestuur, de leden en de uitbaters van Ontmoetingscentrum “La Baracca”.

 .   AANDACHT - - - AANDACHT --- AANDACHT  .

Op 24 december – Kerstavond –    om 23.00 uur - Kerstviering in de kerk   

– met kerstliederen en mooie kerstsfeer

La Befana op 08januari 2022 in La Baracca ANCRI SAMEN MET AMCLI        Op 08 januari 2022 zal La Befana present zijn voor onze kinderen – in La Baracca. Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen via onderstaand Inschrijfformulier:

Ondergetekende, …………………………………………wonende …………………………..    ……………
……………………………………….   telefoonnummer …………………………………………………………..

Schrijft in voor La Befana op zondag 08  januari 2022 om 15.00 uur  in La Baracca.

  • Naam van het kind/de kinderen……………………………………………………
  • Jongen/meisje ……………………………………………………………………………..
  • Leeftijd………………………………………………………………………………………….

Handtekening:  

                            

Aandacht: Kinderen dienen zelf aanwezig te zijn. Er wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd!

Inschrijven kan bij de mensen van het bestuur van ANCRI en AMCLI en in La Baracca:

Valter Soccio, Luciano Ferro, Antonio Ventura, Teodoro Passetti, Pino Falsone, Claudia – La Baracca

Viaggio/Reis  in Umbria  2022

Carissimi amici, Goede vrienden,

L’ARULEF Limburgo, e Lussemburgo organizza/organiseren een reis / un  viaggio   dal/van 13 tot/al 21 maggio/mei 2022 Destinazione/bestemming: Perugia - Gubbio – Assisi + Santa Maria degli Angeli - Spello - Bevagna - Montefalco – Spoleto -Terni - Cascata delle Marmore-   Pasigiano sul Trasimeno/boottocht op het meer van Trasimeno - Castiglione del Lago con Navigazione, col seguente programma/ programma:

 

1. Vrijdag 13 mei 2022: Vertrek met de bus ’s morgens om 07:00 aan La Baracca - Lindeman Zolder. In Luxemburg rijden we richting Justhotel **** gelegen in Lomazzo (Como). Onderweg wordt er gestopt  voor lunch in een wegrestaurant (zelf te betalen). ’s Avonds is de aankomst en overnachting met eten en ontbijt voorzien in Just Hotel.

2. Zaterdag 14 mei 2022: Ontbijt in het hotel, bagage klaarmaken en vertrek per bus naar Misano Adreatico, aankomst in Hotel Cristallo rond het middaguur voor de lunch. Vrije middag voor wie dat wenst. Er is ook de mogelijkheid om een uitstapje naar zee te maken. Om 16u00 vertrek per bus naar Perugia naar Hotel Ilgo ***  bagage uitpakken, diner en overnachting.

3. Zondag 15 mei 2022: Ontbijt in het hotel. Vertrek naar Gubbio, Festa dei Ceri van 09.00 tot 22.00 uur. Verblijf in de 3 Santi Ceri-parade. Om 20.00 uur diner in het restaurant  "La Valle Isidoro"? Na het eten terugkeer naar het hotel en overnachting.

4. Maandag 16 mei 2022: Ontbijt in het hotel en vertrek met de bus naar Assisi. Bezoek aan de basilieken van San Francesco en Santa Chiara en aan de basiliek van Santa Maria degli Angeli waar de Porziuncola van San Francesco d’Assisi zich bevindt. Lunch in restaurant Il Tartufo in Valtopina Terug naar het hotel, diner en overnachting.

5. Dinsdag 17 mei 2022: Ontbijt in het hotel vertrek naar Spoleto. 's Middags bezoek aan de stad.  Daarna vertrek naar Terni, bezoek aan de Marmore watervallen.

‘s Avonds terugkeer naar Perugia in het hotel, diner en overnachting.

6. Woensdag 18 mei 2022: Ontbijt in het hotel en vertrek naar Bevangna – Montefalco. Bezoek Cantina NAPOLINI waar we zullen stoppen voor een lunch. We kunnen daar enkele goede DOC-wijnen uit de omgeving proeven. (Liefhebbers kunnen deze wijnen ook kopen). Tijdens de terugreis, korte stop met een panoramisch uitzicht op Spello. Daarna  naar Perugia naar het hotel Diner en overnachting.

7. Donderdag 19 mei 2022: Ontbijt in het hotel en vertrek richting “ Passignano sul Trasimeno” – Castiglione del Lago met navigatie/boottocht. Middag panoramisch bezoek aan Perugia. 19.30 uur. Terugkeer naar het hotel, diner en overnachting.

8. Vrijdag 20 mei 2022: Ontbijt in het hotel. Daarna bagage klaarmaken en vertrek naar Como. Aankomst in Como in de vroege namiddag en bezoek aan het Comomeer met boottocht op het Comomeer. Tegen de avond aankomst in “Hotel Just in Lomazzo”  in Como. Bagage uitpakken, diner en overnachten.

9.Zaterdag 21 mei 2022: Ontbijt in het hotel. Daarna bagage inpakken en vertrek richting Luxemburg, In Luxemburg is er een stop voorzien voor lunch (op eigen kosten) in een wegrestaurant. Aankomst op Lindeman in de late avond.

DESCRIZIONE / inschrijving

Prezzo/prijs  a persona

Acconto a persona Entro il 15 Gennaio 2022

Voorschot te betalen voor 15 januari 2022

Passeggero – prijs en voorschot

850,00€

Voorschot =  300,00€

Supplemento Camera singola  supplement eenpersoonskamer in Umbrië

20,00€ a notte

550,00€ entro il 1/04/2022

resterende bedrag te betalen voor 1/04/2022

Totaal= 300 + 550 euro: 850 euro.

Suppl. Camera singola Just Hotel – supplement éénpersoonskamer in Como “Just Hotel”.

  35,00€ a notte

 

 

 

 

 

 

 

 

1. In de prijs is inbegrepen:

Busreis van Limburg naar Perugia heen en terug met eventuele overstap.

Halfpension hotel voor 8 dagen en 8 nachten met ontbijt en diner en inclusief wijn en water (extra drankjes en koffie niet inbegrepen). Ook het eten ’s middags tijdens de uitstappen.

Lunches tijdens de trips naar Misano, Como Perugia, Assisi, Terni, Gubbio, Spello, Spoleto, Bevagna – Montefalco, inclusief wijn en water -  (extra drankjes en koffie niet inbegrepen)

Boottocht op de meren: Como en Trasimeno.

2. Voor deze zaken moet zelf gezorgd worden:

Maaltijden onderweg en terug - extra drankjes en koffie in zowel hotels als restaurants - Persoonlijke uitgaven of routewijziging.

3.Registratie en contacten:

PSV: aangezien we het hotel moeten reserveren en het maximum aantal is 44 personen is, worden de geïnteresseerden vriendelijk doch dringend verzocht om zo snel mogelijk contact op te nemen met Antonio Venturaantonio.ventura@telenet.be  0475 / 596420 of Tamara Ventura: 0468/ 131409 - Loriana Pasqualoni: 0479/304441.

De inschrijving is pas definitief:

1. wanneer er een voorschot van € 300,00 per persoon uiterlijk op 15 januari 2022 gestort is op rekeningnummer:
BNP PARIBAS FORTIS, A.R.U.L.E.F. IBAN BE19 0015 9591 3112 met de vermelding "Reis naar Umbrië 2022",

2. Bij afgifte van een geldige kopie van een  identiteitskaart of paspoort,

3. adres en telefoonnummer.

4. Er wordt verwacht dat de  2e aanbetaling van € 550,- uiterlijk 1 april 2022 zal betaald zijn.

5. Belangrijke opmerking: Aangezien het aantal zitplaatsen maximaal 44 personen is, zijn we genoodzaakt de reis te annuleren als we op 15 januari niet de nodige 40 deelnemers hebben bereikt.

Er wordt ten zeerste aangeraden om een annuleringsverzekering af te sluiten voor het geval dat overmacht er voor zorgt dat de geboekte reis niet kan plaatsvinden.

Hartelijk dank voor uw medewerking en begrip. Wij zijn zeer blij met jullie gezelschap.

In afwachting van een positief antwoord, geven wij heel graag onze vriendelijke groeten en voor straks vreugdevolle feestdagen – ALLE GOEDS IN 2022 !! 

Aandacht: Gelieve u voor de reis in orde te stellen met de coronavoorschriften van dat ogenblik – volgende nieuwsbrief verneemt u meer nieuws hierover.